Mijn huis beveiligen, maar hoe?

Elk jaar wordt er steeds meer ingebroken en dat heeft maar één reden. Voor de inbrekers is het nog steeds te makkelijk om in te breken. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat huizen en panden niet goed genoeg beveiligd zijn. Omdat deze panden niet goed genoeg beveiligd zijn, kunnen de inbrekers makkelijk binnen komen, spullen meenemen en weer makkelijk vertrekken. Jij als eigenaar zit vervolgens met de schade die betaald moet worden en verder ben je ook bestolen.

Daarom is het belangrijk om zowel je huis of pand goed te beveiligen met verschillende beveiligingssystemen. Er zijn verschillende vormen van beveiliging en er zal daarom een overzicht gegeven worden over de beste beveiligingssystemen.

Camerabeveiliging

Dit is een traditionele vorm van beveiliging, maar is tot de dag van vandaag nog zeer effectief. Door middel van camera beveiliging wordt alles op camera vast gelegd. Elke beweging wordt vastgelegd en dat is angstaanjagend voor een inbreker. Er zijn verschillende soorten camera’s. Denk bijvoorbeeld aan een infrarood camera, die zowel overdag als ’s nachts scherp beeld kan leveren.

Een camera is direct de reden om niet in te breken voor inbrekers. Je wilt immers niet op camera worden vastgelegd. Ook zijn camera’s makkelijk te zien. Dit remmen de inbrekers om daadwerkelijk in te breken en is zeker een effectieve optie.

Mistgenerator

Stel dat er wordt ingebroken en het moment dat het glas stuk gaat, de kamer gevuld wordt met mist. Dit zorgt ervoor dat de inbrekers niets meer ziet en dit schrikt de inbrekers direct af. Dit is wat een mistgenerator doet. Deze mistmachines zijn in staat om een grote ruimte is aanzienlijk korte tijd te vullen met mist.

De mistgenerator heeft enkele voordelen. Het eerste en belangrijkste voordeel is dat de mistgenerator een ruimte in een korte tijd volledig kan vullen met mist. Dit zorgt ervoor dat de inbrekers niets kunnen zien en niet weten wat ze moeten doen. Ook zijn de mistgenerators makkelijk te plaatsen en kunnen direct worden ingezet tegen inbraken en overvallen. Op het moment dat er enige vorm is van een signaal van een inbraak of overval, activeert de mistgenerator direct en wordt de ruimte direct gevuld met mist.

De mistgenerator zorgt voor mist, maar beschadigen de spullen niet. Het doel is dat de spullen volledig beschermt worden voor de inbrekers. Mist schrikt de inbrekers en overvallers direct af. Het heeft immers weinig nut om in te breken op een plek waar niets gezien kan worden. Door middel van dit systeem, kunnen de inbrekers buitenspel gezet worden.

lees meer

Gerelateerd blogs

Met de deelauto app van Greenwheels is er altijd een auto in de buurt

Wil je gebruik maken van deelauto Amsterdam? Dan hoef je geen moeilijke acties te ondernemen. Je kunt de deelauto app van Greenwheels downloaden en...

Wat te doen als je sleutel vast in de deur zit

Is je sleutel afgebroken toen je de deur open wilde maken? Helaas sta je dan vaak buitengesloten en zul je moeten wachten tot iemand...

Nieuwe motor? Sluit direct de goedkoopste motorverzekering af

Heb je een nieuwe motor gekocht? Gefeliciteerd! Waarschijnlijk sta je nu te trappelen om zo snel mogelijk om je nieuwe motor te kunnen springen...

Een zomer vol ontspanning

Als we de weersvoorspelling mogen geloven, dan ziet het ernaar uit dat de temperaturen deze week eindelijk op de lente gaan lijken, ze geven...