EPDM dakbedekking voor je bedrijfspand

Heb je een bedrijfspand voor je onderneming? Dan wil je natuurlijk dat deze goed onderhouden is en wil je geen lekkages. Een lekkage kan eenvoudig ontstaan en vaak gebeurt dit door middel van het dak. Als je geen goede dakbedekking hebt is er een grote kans dat er lekkages ontstaan en dit is natuurlijk vervelend. EPDM dakbedekking biedt hiervoor de oplossing en voor een bedrijfspand kun je dit ideaal gebruiken. Bedrijfspanden hebben namelijk vaak platte daken en hiervoor is EPDM dakbedekking geschikt. Maar wat zijn de voordelen van EPDM dakbedekking en hoe kun je het plaatsen? In dit artikel wordt dit uitgebreid behandeld en kun je daar achter komen.

Wat zijn de voordelen van EPDM dakbedekking?

EPDM dakbedekking is ideaal en hier zitten verschillende voordelen aan verbonden. Zo is het ten eerste sterk en flexibel daarnaast is het ook nog eens helemaal waterdicht. Ook is het bestand tegen ozon en uv-straling en zorgt dit ervoor dat het een lange levensduur heeft van ongeveer 50 jaar. Daarnaast kun je het goed gebruiken voor platte daken en daken met een dakhelling. Ben je bang voor scheuren in de rubberfolie van de EPDM dakbedekking? Geen zorgen, het is namelijk scheur en krimpvrij. Ook wordt het vaak naadloos gelegd en zorgt dit voor minder kans op een lekkage, ideaal toch?

Afwerken van het dak

Als je klaar bent met het leggen van de EPDM dakbedekking rubberfolie, wil je alles goed controleren. Zo wil je openstaande randen goed waterdicht maken en wil je ook kijken naar een daktrim EPDM. Hiermee kun je het dak goed afwerken en kun je hiermee ook zorgen voor een strakke uitstraling. Vaak is de EPDM daktrim gemaakt van aluminium en kun je deze aanschaffen in verschillende kleuren. Heb je de rubberfolie los en naadloos op het dak liggen? Zorg voor een ballastlaag, hierbij kun je denken aan een laag met kiezelstenen zodat je een goede afwerking zult realiseren.

Uitbesteden

Heb je geen ervaring in dakdekken, maar wil je toch een EPDM dakbedekking? Dan kun je dit het beste uitbesteden en zijn er veel aanbieders die je hierbij kunnen helpen. Zoek een aanbieder die ook echt gespecialiseerd is in het gebruik van EPDM dakbedekking. Op deze manier weet je zeker dat het goed gebeurt en heb je weinig kans op een eventuele lekkage. Wil je de prijs weten? Als je een aanbieder gevonden hebt kun je een offerte aanvragen met de kosten die je kunt verwachten.

lees meer

Gerelateerd blogs

Hoe zorg je dat een bouwproject goed verloopt?

In de bouw is het mega belangrijk dat alles goed geregeld is. Of het nou gaat om het bouwen van nieuwe huizen of het...

Een huis om oud in te worden: hoe zie jij dat voor je?

Wanneer je je eerste huis koopt, dan denk je waarschijnlijk nog niet aan de wensen die je gaat hebben als je, zoals dat zo...

Hoe je huis te verkopen zonder publiciteit

Je huis verkopen zonder geluid te maken is de nieuwe manier om te gaan! Stille verkoop wordt steeds populairder, omdat zowel kopers als verkopers...

Leuke items om de kinderkamer op te vrolijken

Als u bent zoals de meeste ouders, wilt u de kamer van uw baby zo speciaal mogelijk maken. Een manier om dit te doen...