Gemakkelijk de kerstdagen doorkomen

Vind jij de kerst ook altijd zo stressvol? Je huis helemaal klaar maken voor kerst is al een hele opgave en vaak weet je niet eens waar je moet beginnen. Laat staan dat je je ook nog eens druk moet maken over het bereiden van een kerstdiner en het uitzoeken van cadeautjes! Gelukkig zijn wij er om je een handje te helpen bij het decoreren van je huis voor kerst zonder hier al teveel moeite voor te doen. Lees dus gauw verder als jij tips wilt over hoe je jouw huis helemaal kerstproof kan maken en dat is natuurlijk wel zo fijn om op voorhand te weten.

Versiering voor buiten

Omdat de kerst al zo druk en stressvol is, moet de decoratie niet te moeilijk en tijdrovend zijn. Vind jij het leuk om in je voortuin toch iets van kerstsfeer te creëren, maar wil je hier niet teveel tijd en moeite in steken? Dan is Fairybell kopen een echte uitkomst. Fairybell heeft namelijk vlaggenmast kerstverlichting! En om verwarring te voorkomen: Nee, met de vlaggenmast bedoelen we niet een Nederlandse vlag kopen. Vlaggenmast kerstverlichting is namelijk een verlichte kerstboom, maar dan zonder de fysieke boom! Het systeem werkt als een vlaggenmast en je hijst de lampjes die aan de paal bevestigd zitten op. De lampjes krijgen meteen de vorm van een echte kerstboom, maar alle moeite van het decoreren van een echte kerstboom blijft je bespaard! Dit is dus een super gemakkelijk en snel alternatief op tijdrovende kerstdecoratie voor in de tuin.

Versiering voor binnen

Binnen kun je ook heel gemakkelijk de kerstsfeer in huis krijgen zonder al teveel moeite te hoeven doen. Haal bijvoorbeeld wat kerstballen uit de kast en leg ze in groepjes neer op dienblaadjes. Verdeel deze dienbladen over het huis en zo zie je overal in huis de kerstsfeer al terugkomen. Ook kun je er voor kiezen om wat lichtjes op te hangen in huis. Deze lichtjes zorgen namelijk voor een gezellige en warme sfeer. Het is wel aan te raden om hiervoor warme lichten te gebruiken, in plaats van koele kleuren. Zet vervolgens een kerstmuziekje aan en steek een gezellig geurkaarsje aan. In een mum van tijd haal je op deze manier de kerstsfeer in huis zonder al teveel moeite te hoeven doen. Nu kun je je rustig gaan focussen op andere taken zoals het verzorgen van een lekker diner of het inpakken van cadeautjes. We wensen je een fijne kerst en veel succes!

lees meer

Gerelateerd blogs

Hoe zorg je dat een bouwproject goed verloopt?

In de bouw is het mega belangrijk dat alles goed geregeld is. Of het nou gaat om het bouwen van nieuwe huizen of het...

Een huis om oud in te worden: hoe zie jij dat voor je?

Wanneer je je eerste huis koopt, dan denk je waarschijnlijk nog niet aan de wensen die je gaat hebben als je, zoals dat zo...

Hoe je huis te verkopen zonder publiciteit

Je huis verkopen zonder geluid te maken is de nieuwe manier om te gaan! Stille verkoop wordt steeds populairder, omdat zowel kopers als verkopers...

Leuke items om de kinderkamer op te vrolijken

Als u bent zoals de meeste ouders, wilt u de kamer van uw baby zo speciaal mogelijk maken. Een manier om dit te doen...