Waar moet je op letten bij het kopen van led verlichting

Het kan heel moeilijk zijn om de juiste led verlichting te vinden. Dit kan komen doordat je het grote aanbod in verlichting moeilijk door kan gaan. Ook kan het komen omdat je niet zo goed weet waar je nou precies op moet letten. Het kan namelijk zo zijn dat je de ledinbouwspot heel mooi vindt om in huis te hebben. Of de gewone traditionele gloeilampen. Echter heeft de led lamp heel veel voordelen. Daarom hebben we alles waar je op moet letten eens op een rijtje gezet voor je. 

Welke led lampen zijn er allemaal

Er zijn heel veel verschillende soorten led lampen waar je uit kan kiezen. Kijk bijvoorbeeld naar de led inbouwspots. Hierin heb je alleen al heel veel keuzes. Zo kan je ervoor kiezen om een led lamp te kopen voor in de tuin of juist wel in huis. In huis kan je deze misschien wel aan de muur hangen. Hier zijn de led wandlamp weer heel erg geschikt voor. Mocht je toch andere lampen zoeken kan je ook kiezen voor lampen die in het plafond gaan. Deze kan je dan ook nog eens dimbaar en verstelbaar krijgen. Doordat ze verstelbaar zijn kan je ze altijd naar een plek laten schijnen waar jij ze wilt hebben. Wanneer je led lampen gaat kopen is dit dus zeker een keuze die je moet maken. 

De wattages van de led verlichting

Er zijn veel verschillende wattages in de led lampen. Welke je moet hebben hangt heel erg af van de ruimte waarin ze gebruikt worden. Als je bijvoorbeeld de led lampen in de badkamer gebruikt dan hoeven deze een minder hoog wattage te hebben dan in de woonkamer bijvoorbeeld. 

Led lampen voor buiten

Ook in de tuin kan het zijn dat je led verlichting wilt. Heb je bijvoorbeeld een mooi overdekt terras gemaakt in je tuin, is het mooi om deze te verlichten. Dan kan je ook in de winter lekker in de tuin zitten. Wanneer je op zoek bent naar led verlichting is het dan ook heel belangrijk om te weten of je deze binnen of buiten wilt. En hier gericht naar op zoek te gaan. Als je namelijk buiten lampen gaat hangen die eigenlijk voor binnen zijn. Gaan deze sneller stuk. Neem deze tip dus ook zeker mee in je overweging voor welke led lampen.

lees meer

Gerelateerd blogs

Hoe zorg je dat een bouwproject goed verloopt?

In de bouw is het mega belangrijk dat alles goed geregeld is. Of het nou gaat om het bouwen van nieuwe huizen of het...

Een huis om oud in te worden: hoe zie jij dat voor je?

Wanneer je je eerste huis koopt, dan denk je waarschijnlijk nog niet aan de wensen die je gaat hebben als je, zoals dat zo...

Hoe je huis te verkopen zonder publiciteit

Je huis verkopen zonder geluid te maken is de nieuwe manier om te gaan! Stille verkoop wordt steeds populairder, omdat zowel kopers als verkopers...

Leuke items om de kinderkamer op te vrolijken

Als u bent zoals de meeste ouders, wilt u de kamer van uw baby zo speciaal mogelijk maken. Een manier om dit te doen...