Een industriële look in de tuin creëren? Volg deze tips!

Ben jij tevreden met de industriële look in je woning, maar ben je op zoek naar tips om dit ook in de tuin te realiseren? Dan is het goed om te kijken naar de mogelijkheden die hierbij gepaard gaan. Om je hierbij te helpen zullen we in dit artikel kort stilstaan bij een drietal tips zodat je op basis hiervan de industriële look eenvoudig in je tuin kunt realiseren. Hierdoor weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan, want niets is zo vervelend als achteraf erachter komen dat je een verkeerde keuze hebt gemaakt.

Tip 1) Grote betonnen tegels

Een industriële look in de tuin realiseren is een stuk complexer dan in een woning. Als eerste is het aan te raden om te kiezen voor grote betonnen tegels die je in de tuin kunt plaatsen. Betonnen grote tegels zijn namelijk de basis van een mooie tuin waardoor het zeker een goed idee is om hier aandacht aan te besteden. Wil jij jezelf onderscheiden en het niet zo basic maken? Dan kun je ervoor kiezen om aan de zijkanten gras te planten zodat je een mooiere tuin krijgt. Op het internet kun je diverse bronnen raadplegen die je inzicht geven van hoe dit er in het echt uitziet. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld Pinterest.

Tip 2) Verlichting in de tuin

Een ander element dat belangrijk is als je een industriële tuin wilt realiseren is de verlichting. Industrielampen online vinden is een keuze die zeker aan te raden is omdat je hierdoor prachtige lampen kunt vinden die de industriële look aan je tuin geven. Heb jij bijvoorbeeld een overkapping? Dan is het leuk om te gaan voor industriële spots. Met industriële spots creëer je een prachtige ambiance die ervoor zorgt dat je optimaal kunt genieten onder de overkapping. Daarbij laat je ook de industriële look naar voren komen wat resulteert in een prachtig effect. Ben jij benieuwd? Bekijk dan direct online de mogelijkheden zodat je op de hoogte bent van de mogelijkheden.

Tip 3) Werk met hout, hout en nog eens hout

Als je besluit om te gaan voor een industriële tuin, is het goed om te benoemen dat hout het materiaal is dat voornamelijk gebruikt dient te worden. Zo is het bijvoorbeeld aan te raden om een mooie steigerhouten tafel te hebben met prachtige bijpassende stoelen. Hierdoor zul je merken dat in combinatie met beton je een prachtige industriële tuin zult realiseren waar je lange tijd trots op zult zijn.

lees meer

Gerelateerd blogs

Hoe zorg je dat een bouwproject goed verloopt?

In de bouw is het mega belangrijk dat alles goed geregeld is. Of het nou gaat om het bouwen van nieuwe huizen of het...

Een huis om oud in te worden: hoe zie jij dat voor je?

Wanneer je je eerste huis koopt, dan denk je waarschijnlijk nog niet aan de wensen die je gaat hebben als je, zoals dat zo...

Hoe je huis te verkopen zonder publiciteit

Je huis verkopen zonder geluid te maken is de nieuwe manier om te gaan! Stille verkoop wordt steeds populairder, omdat zowel kopers als verkopers...

Leuke items om de kinderkamer op te vrolijken

Als u bent zoals de meeste ouders, wilt u de kamer van uw baby zo speciaal mogelijk maken. Een manier om dit te doen...