Geef je huis eens een nieuwe look met Meubels.com

Nu de winkels wat eerder dicht zijn en er in verband met corona weer geadviseerd wordt om zoveel mogelijk thuis te werken, is het belangrijk dat je het thuis gezellig maakt. En ook dat je ervoor zorgt dat jij je er ultiem op je gemak voelt! Dat kun je bijvoorbeeld doen door eens wat nieuwe meubels te kopen. Meubels zijn erg modegevoelig, maar soms komen oude stijlen ook weer terug. Die klassiek grenen tafel die je nog van je ouders gekregen hebt kan opeens wel weer helemaal hip worden. Momenteel is de industriële stijl erg in. Dit kent zijn oorsprong nog uit de oude fabriekshallen uit de 19e en 20e eeuw. Je ziet hierbij stoere robuuste materialen, denk aan beton, staal, hout en leer. Bakstenen muren zie je hier ook veel, alsook meubels van metaal, zoals wandkasten, die zijn tegenwoordig erg populair en je kunt ze combineren met een bank met mooie pastelkleurige kussentjes. Oriënteer je vooral eens op je gemak, bijvoorbeeld op Meubels.com

Online of in de woonwinkel scoren met Meubels.com

Ga dus eens lekker met een vriend of vriendin naar de woonwinkel om wat nieuwe meubels te shoppen, dit kan ook zeker budgetvriendelijk, zo ook bij Meubels.com. Het is wel handig om van te voren een beetje te bedenken wat je wilt indien je naar een woonwinkel gaat, zodat je niet overprikkeld wordt door alle keuzes. Tegenwoordig zijn boomstamtafels helemaal in met massief houten tafelbladen. En ook grote loungebanken, niet alleen voor in huis, maar ook voor in de tuin. Wil je echt helemaal van deze tijd zijn dan kun je op internet veel woontrends voor 2022 vinden. Bijvoorbeeld dat organische vormen en natuurlijke materialen weer helemaal terug komen. Ook met natuurlijke kleuren zit je goed (veel groen), groene kleden en een pastelgroene wand. Daarbij kun je ook direct je doucheruimte een opknapbeurt geven met bijpassende kleedjes en natuurlijk fraaie badkranen in geborsteld koper, zwart of goud; denk eens out of the box en zorg dat jouw woning jouw persoonlijke smaak weerspiegelt, inclusief de badkranen.

Smart furniture

Omdat we nu zoveel thuis werken is het tevens belangrijk dat de woning functioneel is. Je zult veel glazen wanden zien terugkomen in de interieurs. Ook zal je veel 'smart furniture' gaan zien, zoals een tafeltje met daarin ingebouwde speakers en wififuncties. Of een koelkast die je op afstand bedient. Tevens kwamen we de steelcase brody online tegen, dit is een concentratiewerkplek die je veel toegepast zal zien worden. Een comfortabele stoel met een omheinging waar ook een computerscherm aan vast zit. Daarmee kun je ongestoord en relaxed werken, althans, zo beweren de ontwerpers. De stoel vormt zich volledig naar je lichaam. Dus wanneer je jouw woning en andere ruimtes zoals de badkamer met nieuwe badkranen van een nieuwe look gaat voorzien, laat je inspireren door de nieuwe trends en maak dan een mooie keuze, bijvoorbeeld op Meubels.com. 

lees meer

Gerelateerd blogs