Tijd om die hovenier vacature te grijpen!

Het is weer tijd om binnen voor de open haard te gaan zitten! Niks fijners dan een mooie tuin achter te laten als je de winter in gaat. De wintertijd is weer ingegaan en de dagen worden alsmaar korter. Prachtig toch als je dan naar een fris onderhouden nette tuin kijkt vanuit je warme stekkie? Precies. Jouw tuin is al lang winterklaar en ligt er prachtig en netjes bij. Dat doen natuurlijk alleen maar de beste hoveniers. Ben jij iemand die zijn tuinen helemaal netjes kan maken en een beroep als hovenier wel ziet zitten? Kijk dan even naar deze hovenier vacature! Heb je dus zelf groene vingers en wil jij degene zijn die de tuinbezitters rustig de winter in helpt? Lees dan snel verder over waar je op kan letten als je naar het juiste bedrijf op zoek bent.

Samenwerking en connectie binnen het team

De belangrijkste eigenschap van een goed lopend bedrijf is gelukkige werknemers. Daar begint alles mee. Want als je team gelukkig is, dan zit de basis goed en is er sprake van samenwerking en connectie. De samenstelling kan natuurlijk totaal van elkaar verschillen, maar in “hans-on” bedrijven zoals hovenieren is het broodnodig om goed samen te kunnen werken. Elke werknemer heeft weer een ander verhaal en daar kun je op bouwen. Het delen van verhalen kan collega’s verbinden en elkaar versterken. Zo leer je elkaars krachten en elkaars zwaktepunten kennen en kan je daar op inspelen.

Variatie in de hovenierstak

Een andere winnende eigenschap binnen een bedrijf is veel variatie in projecten. Verschillende opdrachten waar bij je steeds weer andere vaardigheden in moet zetten om tot het eindresultaat te komen zijn geweldig om jou als werknemer enthousiast voor het vak te houden. Laat het hoveniers vak hier nou bij uitstek een goed voorbeeld zijn van een beroep met variatie. Elke tuin, elk park, elk bloemenperk is anders en heeft altijd weer een andere aanpak nodig. Al met al een geweldig vak met veel mogelijkheden tot leren, nieuwe mensen ontmoeten en je eigen verhaal schrijven! Waar wacht je nog op? Maak die tuinbezitters gelukkig met prachtige winterklare tuinen!

lees meer

Gerelateerd blogs