Spelende kinderen

Het is een mooi weekend. De kinderen zijn in de tuin aan het spelen en mijn man is. Bezig met klussen. Ik ben aan het opruimen zoals het altijd gaat wanneer je jonge kinderen hebt. Ze maken ook nogal veel kapot. Vooral hun speelgoed. Ik weet niet hoe ze het doen maar er gaat altijd wel iets kapot. En de kids zijn bijna jarig dus we dachten laten we een leuk cadeau voor ze kopen. Maar dat is lastig want ook al zijn ze jong, ze zijn erg kieskeurig.

Wat zal het worden?

Mijn man en ik dachten dat we iets moesten kopen waar ze lang plezier aan hebben. Dus niet een pop ofzo die ze binnen no time weer kapot maken of erop uitgekeken zijn. Zo dachten we misschien zo een prinsessen kasteel, maar dat is alleen leuk voor een meisje. Na het brainstormen kwamen we nog op niks nuttigs uit. Toen wij in de avond bij vrienden op bezoek gingen gaven ze ons het beste idee. Namelijk een trampoline. Wel eentje voor in de tuin. En niet eentje die in het midden van het huis staat.

Kwaliteit en veilig

Dus ik ging even opzoek naar: “trampoline tuin”. Hier kwam ik op een salta trampoline terecht. Dit zijn grote trampolines voor in de tuin. Hier zouden de kinderen dan lekker op springen en het lijkt me niet makkelijk kapot te maken. Zo kunnen zij lekker spelen en ka nik mijn ding doen. Er zitten veilige netten omheen dus de kinderen kunnen er niet vanaf vallen. Daarnaast staat salta voor veiligheid en kwaliteit. Dit gaat ook goed samen. Is de kwaliteit niet goed dan slaat dit ook gelijk op de veiligheid. Is de kwaliteit goed moet de veiligheid ook wel goed geregeld zijn toch?

Alle informatie in een oogopzicht

Ik vond het dus een goed idee om op de Godu site een trampoline te bestellen. Ook las ik hier dat de trampolines van duurzaam materiaal gemaakt zijn. Wat altijd een pluspunt is als we ons steentje bij leggen voor het milieu. Ook is er een grote sale. Hierdoor kost het me ook nog is minder. En mijn kinderen hebben een plek om lekker te springen en zich helemaal uit te putten. En wanneer ik even wil springen is dat ook gewoon mogelijk! En hoe ik weet dat ik de goede beslissing heb genomen is omdat alle informatie over de trampoline stond weergeven. Zoals de kenmerken van de trampoline en de specificaties. Ook staan alle voordelen op een rij. Zo weet je alles over de trampoline voordat je hem in huis hebt.

lees meer

Gerelateerd blogs

Een huis om oud in te worden: hoe zie jij dat voor je?

Wanneer je je eerste huis koopt, dan denk je waarschijnlijk nog niet aan de wensen die je gaat hebben als je, zoals dat zo...

Hoe je huis te verkopen zonder publiciteit

Je huis verkopen zonder geluid te maken is de nieuwe manier om te gaan! Stille verkoop wordt steeds populairder, omdat zowel kopers als verkopers...

Leuke items om de kinderkamer op te vrolijken

Als u bent zoals de meeste ouders, wilt u de kamer van uw baby zo speciaal mogelijk maken. Een manier om dit te doen...

De mooiste luxe producten voor je tuin

Wanneer jij een mooie plek wilt maken in je tuin of wanneer je een goede plek in je tuin hebt die niet benut is,...